Пуешко месо с гъби

AneliaAneliaНовак
22/10/2014
"Има нещо магическо в съчетанието на пуешко месо, гъби и сметана - нещо като вълшебно заклинание за вкусно ястие "
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 828
  • Преглеждания за месеца133
  • Преглеждания за седмицата37
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете ситно нарязания лук в маслото и 2 с.л. вода. Добавете нарязаното месо. Позадушете го и добавете нарязаните на ситно гъби.

Залейте с виното и задушавайте на тих огън до омекване на месото. Подправете със сол и черен пипер. Разбийте жълтъците със сметаната.

Изсипете ги върху месото и веднага свалете от огъня. Бъркайте, докато ястието поизстине.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар