Крем от грис с шоколадова глазура

ТаняТаняНовак
22/10/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 042
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3.6 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете млякото в тендерка да заври и при непрекъснато разбъркване добавете захарта и гриса. Варете 5-6 минути.

Щом свалите от огъня, добавете орехите и сипете крема в намокрени със студена вода чаши.

Сложете на умерен огън млякото, какаото, захарта и ситно настърганата портокалова кора.

Щом заври, свалете от огъня и добавете маслото. Обърнете крема върху чинийки и залейте с глазурата.

Рейтинг

5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар