Начин на приготвяне
Предварително овкусих и нарязах гърдите с смес от пипера, малко сол, сок от лимон и олио. Оставих да престои около час.
В тиган с малко олио и около петдесет грама масло запържих нарязаните гърди.
В същата мазнина запържих гъбите, чесъна и добавих сметаната.
Като почна да ври, добавих останалите сирена. Като се сгъсти, добавих толкова прясно мляко, колкото да ми хареса консистенцията за крем или малко по-гъст сос.
Подправките са на вкус. Защото на вкус и цвят няма приятели.
Сочни пилешки гърди с нежен и ароматен крем от сирена. Какво блаженство само!
Опитай и другите ни предложения за пилешки гърди на тиган или си приготви това страхотно пилешко фрикасе с наличните пилешки гърди.