Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Пържоли»Рамстек от свинско месо на фурна

Рамстек от свинско месо на фурна

редакция:
The Fire LionThe Fire Lion
Новак
3725949
Рамстек от свинско месо на фурна
Снимка: The Fire Lion
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
35 мин.
Готвене
75 мин.
Общо
110 мин.
Порции
2
"Пържолите се сервират нарязани на филии с гарнитура от нарязани сварени картофи и пържен лук. Да ви е вкусно!"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 500 г контрафиле
  • олио - 5 с.л.
  • брашно - 1 с.л.
  • картофи - 300 г
  • лук - 1 глава
  • сол
  • бял пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филето се начуква от всички страни, овкусява се със сол и бял пипер и се поръсва с малко брашно, след което се пържи на умерен огън в тиган с олио, докато се зачерви от всички страни.

Прехвърля се в керамичен съд, залива се с мазнината, в която е пържено, прибавя се 0.5 ч.ч. топла вода и се пече в предварително загрята фурна.

Междувременно сварения и обелен картоф го нарязваме на кубчета, а нарязания на кръгчета филийки лук се пържи за 2-3 минути в предварително загрят тиган с олио.

Пържолите се сервират нарязани на филии с гарнитура от нарязани сварени картофи и пържен лук.

Вижте също как се овкусяват и мариноват пържоли и разберете какво вино върви с различните пържоли.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: