Черен дроб с ориз

Галин
Галин
Новак
31/10/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене50 мин.
Общо75 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 481
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете ситно нарязания лук и чушките в маслото. Прибавете нарязания на хапки дроб и бъркайте, докато стане само с масло.

Прибавете ориза, разбъркайте, за да поеме мазнината и залейте с кипящия бульон.

Поръсете с черен пипер и добавете маслините. Покрийте ястието с фолио и сложете в силна фурна.

След 15-тина минути махнете фолиото и печете, докато се свари оризът.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Василка Димитрова
Василка Димитрова
22.01.2015 19:43
Несъответствие между показаната снимка и рецептата. Няма как ориза да изглежда толкова бял при смесвани със зеленчуците и черния дроб.
0
1
Василка Димитрова
Василка Димитрова
22.01.2015 19:45
Не съм дала оценка 5 от 5 - няма логика с това, което съм написала.
0
0