Начин на приготвяне
Загрейте фурната до 200°C (или използвайте тиган за пържене).
В купа смесете брашното, чесъна на прах, пушения пипер, сол и черен пипер.
Оваляйте пилешките хапки в брашнената смес.
Потопете в разбитите яйца.
Покрийте обилно с панко галета, притискайки леко, за да се закрепи добре.
Наредете пилето върху хартия за печене, напръскайте със зехтин и печете 20-25 минути, докато стане златисто и хрупкаво.
Загрейте 2-3 с.л. олио в тиган и изпържете хапките до златисто.
В малка тенджера сложете сока от нар, меда и лимоновия сок. Загрейте на слаб огън.
Добавете разтвореното нишесте, като разбърквате, докато сосът се сгъсти.
Подредете пилешките хапки в чиния.
Леко полейте соса, за да се поеме изцяло от пилешки късчета.
Поръсете със семена от нар, ситно нарязан праз и пресни билки. Приятен апетит с пилешките Панко с нар!