Начин на приготвяне
Сварете спагетите в 5 л вряща подсолена вода. Нарежете свинското на парчета, след което го мариновайте в соевия сос, сол, олио и чубрица. Оставете го да престои.
Нарежете лука и чесъна на ситно. Вземете уок тиган. Запържете ги и след това добавете месото. Обелете и нарежете доматите на кубчета. Добавете ги в уока, заедно с доматената паста и захарта. Разбъркайте. Накрая прибавете листата босилек. Оставете да къкри на средна степен.
Вземете друг тиган и в него пригответе бекона за минута две от всяка страна, докато стане хрупкав. Нарежете го на парченца.
Поднесете като в чиния сложите от спагетите, след това от месото и бекона, а най-отгоре поръсите с малко пармезан за разкош. Спагети с бекон и свинско - рецепта, с която ще зарадвате всички си сетива!
Ако обичате паста с бекон, непременно опитайте и спагети с бекон и трюфел и топящи се в устата спагети с бекон и сметана.
Коментари