Гъби с лимон и магданоз

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
20/11/2014
"Семпло, лесно за приготвяне и същевременно толкова вкусно и ароматно, че няма да повярвате "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 085
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете гъбите с четчица, забършете ги с кърпа, нарежете ги и ги сложете да се сварят в лимоновия сок и бульона за около 2 минути, докато омекнат.

Извадете ги с помощта на решетъчна лъжица и ги сложете направо в чиния за сервиране.

Варете бульона, докато се редуцира до около 60-70 мл, добавете магданоза, по желание малко пипер, и залейте гъбите със соса.

Метална касерола с кошница за пържене 24см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метална касерола с кошница за пържене 24см
22.66 лв.
Виж ››

Перфектните пържени картофки вече не са мираж, защото имате 2 в 1 касерола с кошница за пържене. Може да ги ползвате и поотделно, но заедно ще ви помогнат да поднесете хрупкави предястия и основни, след които всички ще си оближат пръстите.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар