Супа карфиол

zorizoriНовак
28/11/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 342
  • Преглеждания за месеца92
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете карфиола, който сте накъсали на розички, в подсолена вода.

Пасирайте го, щом се свари и направете отделно запръжка от маслото и брашното. Разредете я с водата от карфиола.

Овкусете със сол, млян черен пипер, малко скълцан магданоз и настърган кашкавал. Върнете сместа към останалия карфиол и разбъркайте.

Доварете за известно време и застройте супата с разбитите яйца и кисело мляко.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар