Супа карфиол

zorizoriНовак
28/11/2014
"Имаш ли две глави карфиол - просто си направи двойно количество от тази ароматна супа "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо16 458
  • Преглеждания за месеца340
  • Преглеждания за седмицата285
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете карфиола, който сте накъсали на розички, в подсолена вода.

Пасирайте го, щом се свари и направете отделно запръжка от маслото и брашното. Разредете я с водата от карфиола.

Овкусете със сол, млян черен пипер, малко скълцан магданоз и настърган кашкавал. Върнете сместа към останалия карфиол и разбъркайте.

Доварете за известно време и застройте супата с разбитите яйца и кисело мляко.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Потребител#241037
аз добавих вместо кашкавал, сирене чедър и пармезан, овкусих с риган накрая, защото нямах магданоз, а в застройката добавих малко брашно , за да се сгъсти :) .
Е, получи се доста добре на вкус :)
0
0