Вегетариански бульон

KrasitoKrasitoНовак
28/11/2014
"Не се подвеждайте по заглавието - не е само бульон, вкусна супа си е това "
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 589
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистете корените за супа, лука, картофите, нарежете ги ситно и ги сложете да се варят в студена и подсолена вода.

Прецедете зарзавата и го пресовайте. Върнете го във врящия бульон и добавете фидето.

Овкусете бульона със сол, пипер, добавете масло (може и олио) и лимонов сок. Добавете скълцан магданоз и копър.

По желание супата се застройва с разбитите яйца, но може и без тях.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар