Gotvach.bg»Рецепти»Супи»Чорби и супи»Бульони»Зеленчуков бульон за пречистване

Зеленчуков бульон за пречистване

Зеленчуков бульон за пречистване
Снимка: ВИЛИ-Виолета Матева
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2
"Доверете се на природата - бърз и много ароматен зеленчуков бульон за пречистване"

Необходими Продукти

  • картофи - обелки от 3 бр. големи
  • моркови - 2 бр.
  • магданоз - 1 - 2 връзки
  • целина - 4 стръка
  • вода - 1 л
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме добре картофите, обелваме с нож морковите /също добре измити/ се нарязват на кръгчета.

Магданоз и целена се режат на едро. В касеролка всички продукти се заливат с литър студена вода и поставяме на котлон да заври. На тих огън се вари за 15 минути /не повече, защото след 20 минута витамините ще изчезнат/.

Прецежда се бульона и се пие по една чаша между закуска и обяд и обяд и вечеря. Лечението е за 2 месеца.

После се почива и може отново да се повтори. Отлично е за заболявания на бъбреците, алергии и дихателни пътища. Очиства се дебелото черво и изчезват калциевите наслагвания по ставите.

Бъдете здрави!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: