Пържен телешки дроб

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
01/12/2014
"Перфектното мезе и за бира, и за вино - ароматен пържен телешки дроб "
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо49 093
  • Преглеждания за месеца200
  • Преглеждания за седмицата34
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете дроба на филии с дебелина около 1 см, след което посолете.

Оваляйте нарязания дроб в брашно и го изпържете в сгорещеното масло.

Поднесете с клончета магданоз.

Рейтинг

5 2
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар