Бобена чорба с бекон

Киро
Киро
Новак
05/12/2014
"От баба знаем, че най-вкусната подправка за бобена чорба е свинският бекон "
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 341
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете предварително фасула за една нощ. Отцедете и го сварете в подсолена вода до омекване.

След това прибавете ситно нарязаните и задушени в олио моркови, лук и целина.

Към края на варенето прибавете нарязания бекон, лютите чушки и джоджена.

Готовата супа се поръсва с нарязан магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар