Панакота с малинов сироп
Panakota sa sirupom od malina
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Панакота»Панакота с малинов сироп

Панакота с малинов сироп

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k2k338k
Панакота с малинов сироп1 / 2
12/12/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции6
"Един по-различен десерт, който пленява с вкус, визия и аромат"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Смесете 1 ч.ч. кокосово мляко, пудра захар и остърганата шушулка ванилия (заедно с шушулката) в съд на слаб котлон за 2 минути, докато захарта се разтвори.

Накиснете листата желатин в студена вода за 3 минути, отцедете ги и ги разбъркайте в крема. След това разбъркайте внимателно с останалото кокосово мляко и махнете шушулката ванилия.

Прецедете крема в десертни чашки и сложете да се стегне в хладилника за около 4 часа.

Пасирайте малините и отново прецедете през сито, за да махнете семчиците. Сложете в съд на котлона заедно с бялото вино, захарта и бъркайте, докато захарта се разтопи.

Поднесете панакотата, като я обърнете в чинийка и залеете с малиновия сироп. Украсете с листенца мента.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: