Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пилешко месо»Печено пиле»Пиле, пълнено със салам и сирене

Пиле, пълнено със салам и сирене

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Пиле, пълнено със салам и сирене1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • пиле - 1 бр.
  • сирене - 150 г
  • салам - 200 г
  • масло - 30 г краве
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете салама на парчета и върху всяко парче поставете по едно парче сирене и навийте на руло.

След това ги сложете в коремната кухина на пилето.

Зашийте отвора и изпечете пилето с краве масло, като от време на време поливате със соса и гореща вода.

Поднесете с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.7
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: