Пълнени телешки шницели

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Пълнени телешки шницели1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
60 мин.
Порции
4
"И биричка, за не забравите и биричката, че иначе ще съсипете хубавите шницели"

Необходими Продукти

  • телешки пържоли - 4 бр. дебели от бут
  • гъби - 100 г
  • шунка - 100 г
  • масло - 15 г
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 20 г
  • прясно мляко
  • олио
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете отвори в пържолите и поставете вътре парченца шунка, задушени в масло гъби и затворете внимателно отворите, като ги закрепите с клечки за зъби.

Посолете шницелите и ги потопете в смес, пригответе от яйцето, брашно, 1 с.л. олио и сол. Изпържете шницелите в сгорещено олио.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: