Хрупкава печена кокошка

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5019k
Хрупкава печена кокошка1 / 2
19/12/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
120 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • кокошка - 1 бр.
  • лимони - 1 - 2 бр.
  • майонеза - 1 - 2 с.л.
  • черен пипер
  • мазнина
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кокошката на парчета и я залейте със сока от лимоните.

Подправете със сол и черен пипер, намажете с майонезата. Оставете овкусената кокошка да престои на хладно за една нощ.

На следващия ден намажете с мазнина всяко парче кокошка и изпечете месото във фурната. Поднесете с картофено пюре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: