Gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Други Десерти»Пудинг»Пудинг с кондензирано мляко

Пудинг с кондензирано мляко

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Пудинг с кондензирано мляко1 / 2
10/01/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
70 мин.
Порции
5
"Всички полудяха по този пудинг, а ние ще ви разкрием тайната му"

Необходими Продукти

  • кондензирано мляко - 700 мл подсладено
  • прясно мляко - 2 ч.ч.
  • захар - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кондензираното мляко, прясното мляко и яйцата се смесват и се разбиват до пухкава смес.

На дъното на метална форма се слага захарта и се нагрява до образуването на светъл карамел. Млечната смес се излива върху карамела.

Пудингът се пече на водна баня 40 минути на 140 градуса. Може да се украси с плодове. Сервира се студен.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Анонимен
Анонимен
къде е броя на яйцата в рецептата?
10.07.2022 19:34
3
minka slavova
minka slavova
Да. Колко яйца?
05.02.2017 08:50
17
тина
тина
колко яйца?
19.02.2015 20:40
20