Руски лешникови бисквити

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Руски лешникови бисквити1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
65 мин.
Порции
8

Необходими Продукти

  • лешници - 120 г
  • брашно - 60 г
  • пудра захар - 20 г
  • масло - 80 г
  • портокалова кора - 1 ч.л. (настъргана)
  • сол - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лешниците се запичат 12 минути на 180 градуса.

Натрошават се на едро и се добавя пудрата захар, брашното, маслото, портокаловата кора и солта и всичко се разбърква.

От тестото се оформят топчета и се слагат в тава, постлана с хартия за печене.

Пекат се 15 минути на 180 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: