Цвекло с пълнеж от крема сирене

Марина НордМарина НордНовак1219
15/01/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 388
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се сварява, обелва се и се срязва малко от долната част, за да стои стабилно.

С чаена лъжичка се изважда вътрешността, като се оставят дебели стени.

Извадената мека част се нарязва на ситно и се смесва с нарязания на ситно чесън, солта, черния пипер и крема сиренето.

С тази плънка се пълнят главите цвекло и се пекат 10 минути на 200 градуса. Сервират се горещи или студени.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар