Цвекло с пълнеж от крема сирене

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
15/01/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 670
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Цвеклото се сварява, обелва се и се срязва малко от долната част, за да стои стабилно.

С чаена лъжичка се изважда вътрешността, като се оставят дебели стени.

Извадената мека част се нарязва на ситно и се смесва с нарязания на ситно чесън, солта, черния пипер и крема сиренето.

С тази плънка се пълнят главите цвекло и се пекат 10 минути на 200 градуса. Сервират се горещи или студени.

Мини бамбукови вилички 8,5см. 50бр.-23%
Похапвай си вкусно с:
Мини бамбукови вилички 8,5см. 50бр.
1.00 лв.
0.77 лв.
Виж ››

Много удобни за хапване мини бамбукови вилички, които ще ви спестят безкрайното миене след поредното домашно парти. Качествени, симпатични и много практични - бамбукови вилички за забождане на вашите специални ордьоври, просто трябва да ги имате.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар