Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Заешко месо»Заешко на скара с майонеза по руски

Заешко на скара с майонеза по руски

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k27
Заешко на скара с майонеза по руски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
70 мин.
Порции
4-5

Необходими Продукти

  • заек - 1 бр.
  • чесън - 4 скилидки
  • зехтин - 3 с.л.
  • майонеза - 150 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Заекът се почиства добре, измива се и се нарязва на едри парчета. Костите се отстраняват и месото леко се начуква с чук за месо.

Чесънът се реже на ситно. Парчетата месо се натъркват с половината от нарязания чесън и зехтина и се запичат на скара.

Готовото месо се залива с разбита майонеза, смесена с останалия чесън.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: