Глинтвайн с каркаде

Марина НордМарина Норд
Готвач
2690
31/01/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо503
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кората на портокала и грейпфрута се настъргва.

В тенджера с дебело дъно се налива виното, добавя се захарта, ванилията, каркадето, карамфилът и настърганата кора на портокала и грейпфрута.

Нагрява се на бавен огън до 80 градуса. Сваля се от котлона, добавя се конякът и сместа се разбърква и се сервира горещо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар