Италианска бобена супа

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
09/02/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене35 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо941
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте олиото в дълбок тиган, добавете нарязаните чесън, праз и ригана. Задушавайте около 5 минути.

Добавете двата вид боб, пастата и налейте бульона. След като той заври, намалете котлона и оставете зеленчуците да се варят на слаб огън 12-15 минути или докато пастата стане ал денте.

В загрято олио в тиган сложете целите чери домати и ги позапържете, докато на места леко почернеят. Внимателно ги намачкайте с лъжица и ги сипете в супата. Овкусете със сол и черен пипер. Поръсете с босилек и сервирайте веднага.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар