Пастет от пилешки дроб

MarianaMariana
Джедай
561
780
2k
13/02/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 591
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе си 6 малки терини или готови форми да печене. Измийте и подсушете пилешките дробчета. Нарежете хляба на кубчета, поставете го в дълбок съд и го залейте с прясното мляко.

Затоплете дълбока купа или друг съд, подходящ за готвене в микровълнова фурна. Добавете по малко зехтин, пилешки дробчета и ситно нарязан лук. Сложете в микровълновата и гответе около 2 минути на пълна мощност.

Прехвърлете дробчетата в блендер, добавете хляба с прясното мляко, магданоза, мащерката, яйчения жълтък, брендито, сол и черен пипер на вкус и пасирайте до получаването на хомогенна маса.

Прехвърлете сместа обратно в терините, покрийте с домакинска хартия за печене и ги пуснете около 7-8 минути на пълна мощност.

Добре е по време на готвенето поне веднъж да ги прередите, за да се сготвят равномерно.

Мини бамбукови вилички 8,5см. 50бр.-23%
Похапвай си вкусно с:
Мини бамбукови вилички 8,5см. 50бр.
1.00 лв.
0.77 лв.
Виж ››

Много удобни за хапване мини бамбукови вилички, които ще ви спестят безкрайното миене след поредното домашно парти. Качествени, симпатични и много практични - бамбукови вилички за забождане на вашите специални ордьоври, просто трябва да ги имате.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар