Пастет от пилешки дроб

MarianaMariana
Джедай
5618292k
Пастет от пилешки дроб1 / 2
13/02/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе си 6 малки терини или готови форми да печене. Измийте и подсушете пилешките дробчета. Нарежете хляба на кубчета, поставете го в дълбок съд и го залейте с прясното мляко.

Затоплете дълбока купа или друг съд, подходящ за готвене в микровълнова фурна. Добавете по малко зехтин, пилешки дробчета и ситно нарязан лук. Сложете в микровълновата и гответе около 2 минути на пълна мощност.

Прехвърлете дробчетата в блендер, добавете хляба с прясното мляко, магданоза, мащерката, яйчения жълтък, брендито, сол и черен пипер на вкус и пасирайте до получаването на хомогенна маса.

Прехвърлете сместа обратно в терините, покрийте с домакинска хартия за печене и ги пуснете около 7-8 минути на пълна мощност.

Добре е по време на готвенето поне веднъж да ги прередите, за да се сготвят равномерно.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: