Начин на приготвяне
Пригответе си 6 малки терини или готови форми да печене. Измийте и подсушете пилешките дробчета. Нарежете хляба на кубчета, поставете го в дълбок съд и го залейте с прясното мляко.
Затоплете дълбока купа или друг съд, подходящ за готвене в микровълнова фурна. Добавете по малко зехтин, пилешки дробчета и ситно нарязан лук. Сложете в микровълновата и гответе около 2 минути на пълна мощност.
Прехвърлете дробчетата в блендер, добавете хляба с прясното мляко, магданоза, мащерката, яйчения жълтък, брендито, сол и черен пипер на вкус и пасирайте до получаването на хомогенна маса.
Прехвърлете сместа обратно в терините, покрийте с домакинска хартия за печене и ги пуснете около 7-8 минути на пълна мощност.
Добре е по време на готвенето поне веднъж да ги прередите, за да се сготвят равномерно.