Начин на приготвяне
Загрейте фурната на 200 градуса. Сложете дафиновия лист, зърната черен пипер, магданоза и сьомгата в тиган и сипете вода, колкото да покрие леко сьомгата.
Щом водата кипне намалете огъня и задушете сьомгата за 5 минути. Махнете рибата от водата.
Намажете всяка кора в олио. Нагънете корите, така че да се получи нещо като канапе, върху което ще се сложи сьомгата. Запечете ги за 10 минути, докато получат златист цвят.
Бланширайте спанака за около 2 минути. Смесете крема сиренето, горчицата и копъра, леко ги загрейте. Овкусете със сол и черен пипер.
Върху канапетата наредете спанака, а върху него разпределете сьомгата. Най-отгоре се слага от сместа с крема сиренето и се сервира веднага.