Ароматно масло с босилек

Марина НордМарина НордНовак1219
08/03/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо846
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се оставя да омекне до стайна температура. Разделя се на две и едната половина се смесва с чесъна и солта.

Босилекът се смесва с останалото масло. Върху прозрачно домакинско фолио се слага маслото с чесъна и се заглажда, така че да се получи тънък слой с правоъгълна форма.

Отгоре се слага зеленото масло, разпределя се по целия правоъгълник от масло с чесън и всичко се навива на руло във фолиото. Слага се във фризера за 15 минути. Вади се и се съхранява в хладилник. Сервира се с препечен хляб.

Рейтинг

5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар