Пилешки котлети на скара

Дора ЯнчеваДора ЯнчеваНовак
12/03/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции8 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 896
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разрежете пилешките филета на две, за да се получат 8 котлета.

Останалите съставки смесете и разбийте до хомогенна марината.

Намажете пилешките котлети. Загрейте скара и намазнете леко или плъзнете половин глава лук.

Изпечете пилешките пържоли до готовност от двете страни. Поднесете ги с гарнитура по желание.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
киро
киро
13.03.2015 11:19
На котлет му се вика гърбната мускулатура с част от ребрата, моля бъдете точни в изказа и стига толкова публикуване на една и съща рецепта.
0
0