Омлет с гъби и магданоз

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16713928
13/03/2015
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 291
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата, овкусете ги със сол и пипер и добавете 1 ч.л. студена вода. Сипете яйчената смес в загрят тиган и изпържете омлет.

В отделен тиган запържете нарязаните гъби със сметаната, смесете със сметаната и магданоза и сипете пълнежа в омлета. Сервирайте веднага.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар