Начин на приготвяне
Една супена лъжица олио се загрява в тиган и се запържват семената от кориандър и кимион на среден огън, докато не започнат да се пукат. Добавят се куркумата, джинджифилът и солта и сместа се сваля от котлона след 10 секунди.
Картофите, морковите, чушките и тиквичката се режат на кубчета. Лютата чушка се реже на ситно. Лукът и чесънът се нарязват на дребно. В две супени лъжици олио се запържват лютата чушка, лукът и чесънът за 5 минути на среден огън.
Добавят се запържените подправки, разбърква се и се добавя кашуто. Сместа се загрява на бавен огън 5 минути. Останалото олио се загрява в друг тиган и в него се пържат 5 минути картофите, чушките, морковите, фасулът и тиквичката.
Зеленчуците се прехвърлят към лука с подправките и се поливат с кокосовото мляко. Сместа се загрява на среден огън 15 минути и се сервира гореща.