Пилешка салата с авокадо

MarianaMariana
Джедай
561
758
2k
26/04/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 949
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте маслото и запържете пилешките гърди до златисто по 2-3 минути от двете страни. Извадете ги овкусете ги с бял пипер и 1 с.л. лимонов сок и ги завийте в алуминиево фолио, за да се задушат.

Срежете авокадото наполовина, обезкостете го и леко го издълбайте. С помощта на блендер пасирайте около 100 г от месото на авокадото с 1 с.л. лимонов сок и смесете с майонезата, сметаната, солта, черния пипер и захарта.

Останалия лимонов сок смесете с черния пипер, щипка сол и малко мерен пипер и с получената смес напръскайте половинките авокадо. Напълнете издълбаните половинки авокадо с нарязаното на парченца пилешко месо, а отгоре залейте с майонезения сос.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар