Агнешка супа за Гергьовден

MarianaMarianaДжедай7720
06/05/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 063
  • Преглеждания за месеца95
  • Преглеждания за седмицата25
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото месо на дребни парчета, залейте със студена вода, кипнете и сварете до омекване на тих огън. Посолете и добавете ситно нарязания лук, ориза и маслото.

Овкусете с кубчето бульон, чубрицата, наситнен магданоз и черен пипер. Варете до омекване на картофите и готовност на ориза.

Свалете супата от огъня и я застройте с яйцата, разбити с малко лимонов сок. По желание добавете лъжица кисело мляко с пресован чесън във всяка порция.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар