Агнешка супа за Гергьовден

06/05/2015
Mariana
отMarianaДжедай56093720
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 219
  • Преглеждания за месеца193
  • Преглеждания за седмицата62
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото месо на дребни парчета, залейте със студена вода, кипнете и сварете до омекване на тих огън. Посолете и добавете ситно нарязания лук, ориза и маслото.

Овкусете с кубчето бульон, чубрицата, наситнен магданоз и черен пипер. Варете до омекване на картофите и готовност на ориза.

Свалете супата от огъня и я застройте с яйцата, разбити с малко лимонов сок. По желание добавете лъжица кисело мляко с пресован чесън във всяка порция.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар