Омлет със спанак и мляко

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
5k
03/04/2015
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 506
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Омлет

Начин на приготвяне

Спанакът се почиства, измива се и се сварява за няколко минути до омекване.

Оставя се да се отцеди и да изстине и се нарязва на ситно.

Яйцата се разбиват с млякото, солта, черния пипер, накълцания на ситно магданоз, кашкавала и спанака.

Яйчената смес се запържва в загрятата мазнина от двете страни.

Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с керамично покритие 26 см.
18.50 лв.
Виж ››

Кухненските съдове с керамично покритие са любими на всяка домакиня, ето защо в кухнята има поне един тиган с такова. Алуминиевият тиган с керамично покритие дава възможност за здравословно готвене с по-малко мазнина, запазва вкуса и аромата на храната, има незалепващо покритие и се предлага в сладък зелен цвят. Все причини да го обикнете от пръв поглед.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар