Агнешки котлети с лимон и мащерка

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
10/04/2015
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 709
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • агнешки котлети - 12 бр.
  • зехтин - ½ ч.ч.
  • лимонов сок - ½ ч.ч.
  • мащерка - 1 с.л. прясна
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете зехтина с лимоновия сок и мащерката. Овкусете със сол и черен пипер.

Намажете котлетите с тази марината и ги оставете в хладилник да престоят поне 1 час. Загрейте скарата и запечете котлетите. Поднесете веднага с гарнитура по избор.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар