Пролетна салата с омлет

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
2k
3k
50
9k
19/04/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене5 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо934
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с малко сол и пипер и изпържете омлета в намазнен тиган с незалепващо покритие.

Готовия омлет оставете да изстине и го накъсайте на парчета. По желание в омлета може да добавите вашите любими подправки.

Нарежете доматите на парчета в купа, добавете скълцания зелен лук и магданоз, както и нарязаните на тънки полумесеци червен лук и прибавете омлета.

Овкусете салатата със сол, пипер, лимонов сок и малко оцет, а накрая объркайте внимателно със зехтина.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар