Пилешко с ньоки

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Пилешко с ньоки1 / 2
15/05/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Пилешко с ньоки, което ще събуди любопитството ви"

Необходими Продукти

  • лук - 1 глава
  • тиква - 500 г сварена и нарязана
  • бекон - 4 резена пушен
  • пилешко филе - 450 г
  • салвия - 12 листа
  • бульон - 300 мл пилешки
  • ньоки - 500 г
  • сметана - 6 с.л.
  • пармезан
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте олиото в тиган, добавете тиквата и бекона. Запържете за 5 минути и сипете нарязаното пилешко и салвията.

Продължете да пържите още 5 минути. Сварете ньоките, отцедете и заедно със сметаната ги сипете при пилето.

Внимателно разбъркайте, овкусете със сол и черен пипер. Сервирайте ньоките, поръсени с пармезан.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: