Пилешко Качиаторе

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Пилешко Качиаторе1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • пилешки гърди - 4 бр.
  • чери домати - 500 г
  • червен лук - 1 глава
  • чесън - 2 скилидки
  • розмарин - 2 - 3 стръка
  • червено вино - 4 с.л.
  • балсамов оцет - 2 с.л.
  • паста - 250 г по избор
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наредете пилешкото в тава, отгоре наредете разполовените домати и нарязания лук, завършете с чесън и розмарин.

Поръсете всичко с виното и оцета, добавете малко пипер и изпечете в загрята на 220 градуса фурна за 20 минути. Междувременно сварете пастата.

Сервирайте сварената паста с изпеченото пилешко с домати, поръсете с черен пипер и малко розмарин. По желание добавете малко пармезан.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Pressy
Pressy
Mnogo vkusna I lesna recepta !
19.03.2016 23:31