Крем Гараш

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k50
Крем Гараш1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
30 мин.
"Ето какъв крем да сложите на следващата торта, с която да решите да изненадате семейството си"

Необходими Продукти

  • захар - 100 г на кристали
  • вода - около 40 мл
  • шоколад - 120 г
  • какао - 3 с.л. с връх
  • яйца - 6 жълтъка
  • масло - 350 г краве, на стайна темепратура
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте първо жълтъците с вилица.

Разтопете на водна баня или на слаб котлона захарта, водата, шоколада и какаото - сместа трябва да заври и да се хомогенизира.

Снемете от котлона и при непрекъснато разбиване добавете жълтъците.

От разбиването с жълтъците кремът се сгъстява. Оставете да се охлади напълно, като разбивате периодично.

Мекото масло разбийте на пухкав крем с миксера.

Започнете да добавяте към него от изстиналия шоколадов крем и бъркайте, докато всичко се смеси добре.

Съхранявайте крема в хладилник, докато дойте ред да го използвате. Подходящ е за торти и сладкиши.

Кремът Гараш е готов.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: