Шишчета, мариновани в лук

30/05/2015
"Ще плачете, когато приготвяте маринатата, ще плачете и докато ядете, защото е изумително вкусно "
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 353
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г
  • лук - 3 едри глави
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
  • питки - плоски, за поднасяне
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на парчета като за шишчета. Настържете лука.

В подходяща купа с капак сложете месото, поръсете с пипер и нарязан магданоз и объркайте с лука, заедно с отделилия се сок по време на стърженето. Сложете капака и оставете да се овкусява за през нощта.

На следващия ден загрейте скарата, нанижете шишчетата, посолете ги и леко ги намазнете с помощта на четка. Изпечете ги до готовност от всички страни.

Поднесете шишчетата, мариновани в лук, с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар