Калдо Верде

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k4k
Калдо Верде1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • зехтин - 2 с.лл.
  • лук - 1 глава
  • чоризо - 125 г
  • пилешки бутчета - 8 бр. долни
  • картофи - 500 г
  • чесън - 1 скилидка
  • червен пипер - 1 ч.л. пушен
  • бульон - 750 мл пилешки
  • боб - 450 г от консерва
  • черен пипер
  • сол
  • зеле - 125 г къдраво
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина в тенджера и запържете лука и чоризото за 5 минути.

Добавете пилешкото месо и запържете още 5 минути.

Добавете картофите, чесъна и червения пипер и след една минута налейте бульона. Кипнете и варете 30 минути.

Почистете зелето, нарежете и ги добавете към супата. Разбъркайте добре, овкусете със сол и черен пипер и сервирайте.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: