Класическо пиле в червено вино

01/06/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър11862812973
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 235
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете брашното с малко сол и черен пипер и оваляйте пилешкото месо.

Загрейте зехтина и изпържете бутчетата от всички страни, извадете ги в чиния. Запържете лука и бекона в същата мазнина, върнете пилешкото, смесете с чесъна и сипете ракията.

Задушете докато се изпари. Сипете виното и бульона, след това добавете букета гарни и доматеното пюре.

Овкусете със сол и черен пипер. Сложете капак и прехвърлете в загрята на 180 градуса фурна. Печете около 80 минути. подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар