Панирани пълнени котлети

21/06/2015
Mariana
отMarianaДжедай56093720
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо639
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

С тънък нож направете разрез в котлета откъм костта, така че да се получи джоб. Овкусете със сол и черен пипер и внимателно изтънете с чук за месо.

Нарежете бекона, киселите краставички и гъбите на тънки ивички, а лука - на ситно. Запържете ги до омекване в олиото и с получената плънка напълнете котлетите. Затворете отвора с клечка за зъби.

Оваляйте пълнените котлети в брашно, потопете в разбитите яйца и изпържете в сгорещеното олио на умерена температура.

Извадете върху салфетка, за да се отцедят от излишната мазнина и поръсете с настърган кашкавал, докато са още топли. Поднесете веднага със свежа зелена салата.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар