Кремсупа от печени чушки, домати и лук

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
06/06/2015
"Хайде опитайте първо да препечете зеленчуците, а след това да направите супата - сега разбирате ли за какво говорим "
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 673
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Доматена Супа

Начин на приготвяне

Загрейте фурната на 190 градуса. Сипете зехтина в тава за печене и наредете нарязаните чушки и лук. Изпечете ги за 10 минути, добавете доматите и печете още 20 минути.

Извадете зеленчуците и ги оставете да се охладят. Пасирайте ги и ги прекарайте през цедка, за да отстраните семките.

Добавете бульона и овкусете със сол и черен пипер. Загрейте леко супата. Разбийте сметаната със соса уорчестър и поднесете всяка чиния супа с лъжица от сместа.

Метален пасатор за заленчуци
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за заленчуци
12.59 лв.
Виж ››

Масивен метален пасатор за зеленчуци, с който бързо ще се справите с намачкването на продуктите за пюрета, супи и ястия. Металният пасатор има здрава дръжка, която позволява бързо обработване на храната. Пригответе любимите си ястия с един замах и метален пасатор, разбира се.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар