Сладко-кисели лукчета

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714081
05/06/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо964
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • масло - 55 г
  • захар - 5 с.л.
  • балсамов оцет - 2 с.л.
  • оцет - 125 мл бял винен
  • лук - 650 г дребен
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете маслото, добавете захарта и гответе, докато се разтопи. Сипете двата вида оцет, след това и обелените лукчета.

Овкусете със сол и черен пипер. Намалете огъня и ги задушете за 25 минути. Може да ги сервирате към печено месо или като част от плато антипасти.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар