Начин на приготвяне
Бисквитите се намачкват. Маслото се разтопява, добавя се половин супена лъжица кафе. Сместа се добавя към бисквитите и се разбърква до получаването на еднородна маса.
Слага се в ринг за торта, като се притиска към дъното, и се оставя в хладилника. Желатинът се залива с 12 супени лъжици студена вода и се оставя, докато набъбне.
Разтваря се на водна баня и се смесва с останалото кафе. Маскарпонето се разбива с пудрата захар и йогурта. Добавя се кафето с желатина и всичко се разбърква много внимателно.
Тази смес се излива върху основата от бисквити и се оставя в хладилника за 8 часа, за да стегне напълно. Преди сервиране шоколадът се настъргва на едро и с него се поръсва тортата.