Гаспачо със салца от авокадо

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър36697174
02/07/2015
"Едно от любимите ни летни ястия, но приготвено и поднесено с много страст и въображение!"
Приготвяне25 мин.
Готвене15 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо747
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете хляба във вода за няколко минути. Междувременно залейте доматите с вряща вода, оставете ги за 1 минута и ги обелете. Обелете и краставицата и я нарежете.

Сложете хляба, доматите, краставицата, чушките, чесъна, зехтина, сока от лимон и лайм, както и табаското в блендер заедно с оставащата вода и пасирайте.

Овкусете със сол и черен пипер и охладете за 2-3 часа.

За да направите крутоните, нарежете хляба и го натъркайте с чесъна. Смесете със зехтина и ги запечете. Направете салцата, като нарежете и смесите всички продукти за нея.

Разпределете супата в чинии, сложете по няколко кубчета лед, добавете крутоните и салцата. Гарнирайте с босилек и поднесете.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар