Италианска салата с яйца и авокадо

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k
2k
27
4k
05/07/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 470
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Салатата се измива добре и се отцежда от водата. Нарязва се заедно с магданоза.

Авокадото се разрязва на две, костилката се отстранява и плодовете се обелва.

Нарязват се на тънки резени. Яйцата се обелват и се режат на четвъртинки. Приготвя се дресинг от зехтина, лимоновия сок и солта.

Нарязаната салата и авокадото се смесват с дресинга и доматите и отгоре се слагат яйцата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар