Галет с червен лук

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
13/07/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо443
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте 2 с.л. от зехтина в тиган за запържете лука и чесъна за 15-20 минути, като разбърквате. Добавете подправките. Загрейте фурната на 220 градуса.

Разделете бутер тестото на 4 еднакви кръга. Притиснете краищата им с пръсти. Охладете за 10 минути.

Смесете 1 с.л. от оставащия зехтин с доматената паста и намажете кръговете.

Разделете отгоре лучената смес, поръсете със зехтин и черен пипер и изпечете за 15 минути.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар