Класически миш-маш

Дебелата БертаДебелата БертаДжедай5138146
09/08/2015
"Имаме удоволствието да ви представим една от най-обичаните ти приготвяни рецепти у нас, който всички сме хапвали и хапваме с удоволствие - миш-маш "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
39 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо85 183
  • Преглеждания за месеца257
  • Преглеждания за седмицата91
  • Коментирана4 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена39

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете чушките от семки и дръжки, изпечете ги, задушете и ги обелете. Попарете доматите във вряла вода за малко и ги обелете след това.

Нарежете кромида на филийки и го задушете в сгорещено олио, след 10-15 минути добавете нарязаните по-едро чушки, а след още 5-10 минути сипете и нарязаните едро домати.

Когато ястието остане само на мазнина, добавете разбитите яйца. Объркайте и поръсете с натрошено сирене. Финално овкусете миш-маша с нарязан магданоз, а по желание посолете и поръсете малко черен пипер.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (4)

Изпрати
Миглена
Миглена
08.02.2019 22:28
Направих я ,разбира се с по малко количество от тези на описанието и стана ПРЕКРАСНО !
МНОГО Благодаря!
1
0
Йорданка Тасева
Бързо и вкусно ястие, разбира се го приготвям в по-малко количество от дадената рецепта !
1
0
Dantes Iliev
Dantes Iliev
27.08.2016 20:44
ТОВА ЗА ЕДИН ВЗВОД ЛИ Е
16
0