Малинов оцет за салати с морски дарове

26/07/2015
"Редно, правилно и задължително е да се поднесат морските дарове с малинов оцет и нищо друго "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции25
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо309
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Малините се почистват от дръжките и се пасират. Заливат се с оцета и се разбъркват много добре до образуването на еднородна смес.

Затварят се херметично и сместа се оставя на тъмно и хладно за 5 денонощия.

Оцетът се прецежда през много ситно сито или марля, която е сгъната на четири слоя.

Разпределя се в бутилки, които се съхраняват на тъмно и хладно.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар